Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Ovaj trend specijalizacije od univerzalne pravac postaje sve jasnije

Source:Luojang mingzhen ležajevi čelik jaja Co., Ltd | Updated: Jan 18, 2017

Uz kontinuirani razvoj nacionalne ekonomije i razvoj industrijskih proizvoda, potražnja za ležišta se povećava i novije verzije, i tehničkih uslova su veći i veći. Koji nose različite, ali u fokusu razvoj treba da bude velika količina i proizvodima visoke tehnologije, posebno struja ne može biti samodovoljna, treba veliki sophisticatedcomplex, koji nose mnogo uvezenih ležišta i može da predstavlja pravcu razvoja, posebno u Automobilska industrija, industrija alata, železničke industrije, petrohemijska mašine, mašine za tekstilnu i metaluršku industriju zamijeniti uvezene ležišta.


Imajući tip "," Količina "," nivo, koncentracija proizvodnje ima značajan uticaj na razvoj koji nose industrije. Stoga, pravac industrija je bila u centru pažnje razvoju polja. Niska vibracija, zvuk, visoku preciznost specijalni ležajevi, kombinovane ležajevi, petrohemijska mašineriju ležajevi, automobilski, železnice i druge transportne industrije ležajevi, građevinske mašine ležišta. NC opreme treba da ubrza tempo razvoja u tim oblastima za pravac, kako bi se kontinuirano poboljšavamo nam pravac proizvodnja nivo i razvoj brzine, kako bi se poboljšati na tehničkom nivou i koji nose preciznost, skratite ciklusa proizvodnje pravac, smanjiti troškove, proširiti izvoz ležišta i CNC oprema će igrati vrlo važnu ulogu.


U imajući procesa proizvodnje, koji nose protezu tanjir pečaćenje umreti i plastični kavez izbočine, razne kotrljanje tijela pečaćenje umri, pečaćenje spoljni prsten igla ležajevi sa visokom preciznošću ukalupi, hladni rolling koji nose kalup i kovanja umiru i kalup koji nose Skupština proizvodnje, NC uređaji će morati da bude efikasna, visoku preciznost. Jer domaće CNC oprema ne može ispuniti funkciju i preciznosti pravac industrija deo opreme NC visoku preciznost se uvoze, deo domaće opreme ili opreme za rešavanje transformacija domaće opreme, postoji velika potražnja, ali trenutne okupacije stopa je nizak.


Profesionalne proizvodnje uležištenje proizvoda određuje proizvode prema karakteristikama razvoj CNC proizvodnih linija. Visoku preciznost, niska buka, veliki volumen, niske cene je ključ za proizvodnju motornog ležišta. U ovom trenutku, domaća proizvodnja duboku brazdu kugla koja ima 300 o automatska linija za brušenje proizvodnje, CNC tehnologiju možete značajno poboljšati nivo proizvodnje nisko buka motora; Automatsko brušenje linija za proizvodnju automatska proizvodna linija se trenutno sastoji od mikro i mini smer ka automatska linija za proizvodnju od velikog uticaja proizvodnje rast u na. Samim tim sa zahtevima CNC tehnologiju postaje više Raznovrsna, više teško. Automatska linija za proizvodnju aktivno merenje tehnologije, iz aviona testiranja tehnologiju, automatsko greška kompenzaciju, automatsko praćenje proizvodnje i kvaliteta, pravovremeno prenos numeričku kontrolu, tehnologija analize kvaliteta i drugi proces kontrolisati metode.


Imajući Skupština (Automatsko prepoznavanje, automatsko pakovanje koji sadrže proizvode koji nose automatska linija) opterećen problem tehnološkog napretka. U poznati pravac kompanijama u inostranstvu, ova tehnologija uspješno zatvorila za mnogo godina. Dok domaće uvođenje stranih, efekat je još uvek nije zadovoljavajući. Tako istraživanja automatska linija za proizvodnju imajući skupštini, i pravac brušenje i automatska linija za proizvodnju organske veze, pravac za poboljšanje efikasnosti i kvaliteta proizvoda, smanjenje broja koji nose delove u tok procesa, smanjenje uticaja ljudske intervencije, smanjimo troškove, značaj je značajan. Zbog mnoštvo ležišta, različitim formama, automatska linija skupština ima svoje osobine, pa pravac industrija skupštine pravac u numeričku kontrolu opremljenosti.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica