Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Утицај селекције материјала на челичне кугле на производни процес

Source:Луоианг мингзхен лежајеви челичне кугле Цо, Лтд | Updated: Jun 16, 2017

Wear-resistant Steel Balls.jpg


Процес производње челичних куглица је кључни фактор у одређивању њиховог вијека трајања. Ако постоје кварови током површине лопте или унутрашње производње, као што су скупљање, пукотине, интракристални и тако даље, то неће само смањити перформансе челичних куглица, нити чак довести до раскида челичних куглица.

Разумљиво ковање, лијевање и процес топлотне обраде морају бити састављени у производњи челичних куглица. На пример, за куглицу са високим хромом од ливеног гвожђа треба га сипати и користити рационално хладно гвожђе и строго контролисати температуру ливења и друге мере. На тај начин, челичне кугле добијају добру струњујућу секвенцу и услове пуњења у лијевању и добију густу унутрашњу организацију, а затим ослабе феномен грубог зрна. Процес топлотне обраде челичних куглица одређује реализацију његових механичких особина и дистрибуције карбида. Састав челичних куглица садржи одређену количину хрома и других легирајућих елемената, па како направити ове легуре елементе који стварају тврди тањир карбида играју пуну улогу је фактор за развој поступка топлотне обраде који треба размотрити.

Материјал челичних куглица отпорних на хабање најчешће је ниско-угљенична легура, високи манганов челик, високи хромирани лив и челик високог угљеног легура високог угљеника.

Челична лопта са ниским угљеничном легу има добру жилавост и повољну цијену, а вијек трајања је више од 1 пута већи него лопта са ниским хромом.

Висок манганов челик има добру жилавост, његове специфичне перформансе у површинском слоју Аи могу брзо да створе отврдњавање. Индекс радног отврдњавања је 5-7 пута већи од других материјала, може ефикасно побољшати отпорност на хабање. Али просторија је под утицајем већег удара или контактног стреса и може се постићи.

Ливено гвожђе високог хрома је материјал отпоран на хабање са одличним особинама против хабања.

Високогљични челик високог манганског легура је конструкцијски челик од легуре углавном садржи хром, молибден и друге елементе. И има високу тврдоћу и добру жилавост.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica