Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Развој технологије производње кинеских челика (Ⅰ)

Source:Луоианг мингзхен лежајеви челичне кугле Цо, Лтд | Updated: Sep 14, 2017

Steel Ball.jpg


Развој кинеске технологије производње челичне кугле може се подијелити у четири фазе.

Прва фаза се догодила пре 80-их година. Од 50-тих година, ЗВЗ, ХРБ и ЛИЦ су у целини свеобухватно представили технологију производње челичне куглице у Совјетском Савезу, стварајући производну историју кинеске челичне кугле, која поставља темеље за кинески развој будућности технологије челика. До осамдесетих, у периоду од око 20 година, процес производње кинеског челика је у основи модел совјетског. Опрема углавном доминира Совјетски Савез, али и Немац. Увођењем 60-их, СМТВ је почео заједнички развити прву серију националне производње брусилице 3М4630 са фабриком шарки Шангај. Током седамдесетих година, највеће технолошко побољшање било је тестирање и проучавање процеса брушења. Тада је фабрика у Сицхуан Јинтангу представила румунску опрему за обраду метала, која је изазвала пажњу колега ЗВЗ и Шангаја. Под подршком лидера лежајевог бироа развијена је студија о две легуре ливеног гвожђа за обраду челичне лопте. Две фабрике челичних куглица користе своје предности и сарадњу аспеката ливења, успешно тестирају брусну плочу за успешно обраду лоптице. Након што је стара опрема успјешно побољшана, пројектована је и произведена свјетиљка. Проба у овом процесу значајно је смањила трошкове обраде челичне кугле, побољшавајући квалитет површине и прецизност обраде датотеке. Још важније, овај пробој људима је открио: технологија треба стално развијати; постоји развој, квалитет и ефективност.

Друга фаза је била за период од 1981. до 1985. године, то јест, у периоду планирања "65". Због квалитета кинеских лежајева, нарочито буке, очигледно заостају у иностранству. Лежаји се не могу извезити, а моторе треба заменити страним лежајевима за извоз. Делегација је отишла у иностранство ради прегледа, добила је закључни коментар: моторички лежајеви морају да пређу комбиновани тест вибрације. Челичне лопте морају користити Г10, користећи технологију лапинга уместо процеса полирања. За ово, лежајеви биро је организовао техничко особље фабрике челичне кугле и формирао пројекат за челичну лопту Г10. Пројекат су дијелили Схангхаи Стеел Балл Фацтори и Хубеи Стеел Балл Фацтори. Коришћени су процеси великог циклуса уместо традиционалне технологије полирања за побољшање квалитета површине и сферичну прецизност челичних куглица. Елиминисао је поступак полирања, чинећи квалитет лопте на новом нивоу, користећи комбиновану методу за постизање потреба за ниском шумом у то доба. Овај резултат се широко промовише у индустрији. Истовремено, како би се убрзао развој лежајева и технологија челичне кугле и што је пре могуће држао се с међународним стандардима, Шангај Беаринг Цомпани појачао је контакте, посјете и преговоре са страним предузећем за лежиште. А у јануару 1985. они су послали прву серију особља у Јапан НТН за обуку технологије производње челичне кугле. Циљ је био да у потпуности сагледа међународну напредну технологију производње и менаџмента, што је пре могуће постизање међународног нивоа.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica