Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Klasifikacija čelična muda

Source:Luojang mingzhen ležajevi čelik jaja Co., Ltd | Updated: Jan 09, 2017

Iz aplikacije od glavnih kategorija, loptu mogu biti podeljeni u aplikaciju brušenja industrije nose otporne čelične lopta i aplikacije preciznosti imajući industrije čelika loptu u dve kategorije. Habanje otpornih čeličnih kuglu (loptu) koristi se u industrijskoj praksi najviše široko koriste proizvode, postoji izreka: andquot; će biti jak industryandquot; Rekao je to vrlo dobro; u preciznosti pravac čelična kugla koja industrija "i" život "ima dugu istoriju, trebalo bi se zvati loptu u uskom smislu (obično naziva čelika perle). Lopta je lopta, čelik i u obliku brušenje pan telo. Prema obliku poena, mogu biti podeljeni u pozitivnom Majstoricu (sada uska smisao za naslov), kapsula lopta ovalnom loptom, Jin i Jang loptu, hollow loptu, multi lice loptu, loptu je nedostaje (površine telo ima jama), itd... Postoje četiri vrste proizvodnje čelika loptu: kovanja, kotrljaju, polu-solidan formiranjem i livenje. Zbog specijalne uslove korišćenja i sveobuhvatno okruženje i pozadinu o istoriji i mineralni prerađivačka industrija, kovanja i kotrlja jaja zauzimaju velike proporcije u ove industrije. Polu-solidan formiranje je nekonvencionalan kasting, umri kasting mogu objasniti karakteristike koje nisu jednostavno i jasno, uz gips je kao, kao kovanje, livenje i kovanje formiranje odličnu igru oba prednosti naprednu tehnologiju i privukao pažnju ljudi. I onda livenje čelika loptu sa svoje jednostavne, fleksibilne i pouzdanu proizvodnju, lako ostvaruju velikog obima proizvodnje, proširenje prednosti male investicije, posebno kada su stručnjaci i inženjeri u topionici procesa dobijanja čelika koristeći različite napredne tehnologije i dizajn leguru, komad beskrajne mašte, da biste kreirali inovativnije, naprednije sorte, da da zadovolji potrebe konkurencije da donese smisao za postignuće , tako da više ljudi mogu da razumem. Visoka cena behoove je bacila loptu i potencijala, održivom razvoju da postanu glavne snage u brušenje industrija posebno cementa drobljenje nema industrijskih loptu u režimu proizvodnje.

Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica