Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Карактеристике ломљеног челика

Source:Луоианг мингзхен лежајеви челичне кугле Цо, Лтд | Updated: Aug 08, 2017

Casting Steel Ball.jpg

Ливена лопта је произведена ливењем. Обично се користи у цементним постројењима, електранама, хемијским постројењима, фабрици кварцног пијеска, фабрику силикатног песка и тако даље.

Челична лопта од челика може се поделити у три категорије због различитог садржаја хрома: висока хромирана челична кугла, средња хромирана челична кугла и ниска хромирана челична кугла. Међутим, због разлика у садржају хрома у челичној лоптици од лима, њихове карактеристике нису исте. Свака од челичних лопти одливеног описана је одвојено како је наведено у наставку:

1. Индикатори квалитета високе хромиране челичне кугле

Садржај хрома хромиране челичне кугле је већи или једнак 10,0%. Садржај угљеника је између 1,80% и 3,20%. Према националним стандардима, тврдоћа челичне кугле високе чврстоће мора бити најмање 58ХРЦ, а вредност удара требала би бити већа или једнака 3.0ј / цм2. Да би се постигла тврдоћа, велика хромирана челична кугла мора да користи каљење и каљење високих температура. Тренутно постоје две методе високог хромираног челика за гашење куглица у домаћинству, укључујући каљење уља и гашење вјетрова. Ако је тврдоћа теста хромиране кугле мање од 54ХРЦ, то значи да није угашена.  

2. Индикатори квалитета средњих хромираних челичних куглица

Садржај хрома средње хромиране челичне лопте креће се од 3,0% до 7,0%, а садржај угљеника је између 1,80% и 3,20%. Његова вредност утицаја не би требала бити мања од 2,0 ј / цм2. Национални стандарди захтевају да тврдоћа хромиране кугле треба да буде већа или једнака 47ХРЦ. Да би се осигурало квалитет, средња хром-челична кугла треба да буде темперирање при високим температурама како би се елиминисао стрес за ливење. Ако је површина челичне куглице црна и црвена, доказано је да се челична куглица третира високим температурним каљењем. Ако површина челичне лопте још увек има металну боју, можемо проценити да челична лопта није третирана.

3. Индикатори квалитета ниске хромиране челичне кугле

Уопште, садржај хрома у ниско хромираној челичној лоптици креће се од 0,5% до 2,5%, а садржај угљеника је између 1,80% и 3,20%. Према томе, према националним стандардима, тврдоћа ниске хромиране челичне кугле не би требало да буде мања од 45ХРЦ, а вредност удара не би требала бити мања од 1,5 ј / цм2. Кугла од ниског хром челика такође треба високотемпературни темперамент како би се обезбедио квалитет. Овај третман може елиминисати стрес од лијевања. Ако је површина челичне кугле дубока, доказано је да се челична куглица третира високим температурним каљењем. Ако површина челичне лопте још увек има металну боју, можемо проценити да челична лопта није третирана.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica