Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Испитивање слане течности разликује куглице од нехрђајућег челика

Source:Луоианг мингзхен лежајеви челичне кугле Цо, Лтд | Updated: Jun 14, 2017

Salt Spray Test Machine.png


Челична лопта је кугла за прераду од обрађеног челика. Дакле, основне перформансе челика такође одражавају основне перформансе челичне лопте. Челичне кугле су углавном подијељене на куглу од нерђајућег челика, челичне кугле, легуре челичне куглице, карбонске челичне куглице, челичне лопте алат и тако даље. Међу њима, за кугу од нехрђајућег челика, његова највећа карактеристика је анти-рђа. Заправо, са становишта изгледа, челичне кугле су омотане премазом од металне боје. Што се тиче стварне куглице од нехрђајућег челика, није тешко процијенити његов изглед. Само физичким и хемијским тестирањем можемо прецизно идентифицирати аутентичност куглице од нерђајућег челика.

Уопштено гледано, испитивања соли су једна од најчешће коришћених метода испитивања. Шта је то тест соли? Испитивање соли у облику соли је испитивање животне средине, применом вјештачких симулација услова околине усисивача соли успостављених помоћу опреме за тестирање сланих прљавштина како би се проценила отпорност на корозију производа или метала. Принцип испитивања у слани спреј је да постигну жељену сврху или резултате кроз слани спреј на материјалу. У атмосфери се налази кисеоник, влажност, промене температуре и загађивачи и остали корозивни састојци. Дакле, већина металних материјала релативно је лако произвести хемијске реакције у овим условима, што доводи до оштећења и погоршања површине метала. Корозија коју спречава сол на површини металног материјала изазива електрохемијска реакција хлорида који продире кроз оксидни слој и заштитни слој металне површине и унутрашњих метала.

За куглу од нехрђајућег челика, његови материјални хемијски елементи садрже никл, што је посебна карактеристика материјала од нерђајућег челика другачије од других челика. И пенетрација тог никла на кисеоник и хлоридни ион има одређени степен отпорности. Дакле, површина лопте не игра јако корозивно дејство. Лопта од нерђајућег челика, нарочито од нерђајућег челика 304 / 304Л и 316 / 316Л, у тесту распршивања соли, њихова отпорност на корозију је релативно јака. А њихова отпорност на корозију је релативно дуга, углавном до 72 сата или више.

Ако су челичне кугле других материјала, као што су челичне куглице, куглице од угљеничног челика, челичне кугле од легура и тако даље. Материјал челика је недостатак никла и има висок садржај угљеника. Тако су лакше производити електрохемијску реакцију са кисеоником, влажношћу, температуром и другим. Челичне лопте почињу да корозују у року од неколико сати.

Дакле, тест соли у облику соли је ефикасан и прецизан метод испитивања за идентификацију аутентичности лопте од нерђајућег челика.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica